Welkom op de groepspagina van groep 3b

Inmiddels zitten we alweer een aantal weken in groep 3. Dat was best even wennen om achter een tafel te zitten hoor... maar gelukkig doen we vaak bewegingsspelletjes en zingen we veel. Toch is het ook erg leuk om in groep 3 te werken; we genieten van het werken in werkboekjes, de leuke thema's, de schrijflessen, de rekenlessen, verkeer, het zonnetje van de week enzovoorts.

Vooral het leren lezen in groep 3 vinden wij erg leuk! Wat hebben we al veel letters geleerd. Van al die letters hebben we met elkaar heerlijke lettersoep gekookt. Op de foto's kunt u hier
zien hoe druk wij daarmee bezig zijn geweest.

Ook hebben we genoten van de Kinderboekenweek. Tijdens de Kinderboekenweek was de ruilactie met de boeken een groot succes. Op de foto's
  is te zien dat wij er een echt feestje van gemaakt hebben. We hebben met elkaar lekker zitten lezen.